اطلاعیه:

طرح رفاهی تابستان 98

با عرض سلام و احترام خدمت دانشگاهیان گرامی

به استحضار می رساند یکی از امکاناتی که دانشگاه مازندران از آن بهره مند است، نوار ساحلی دریای خزر در مجتمع شهید نواب صفوی است که دارای ساحلی بکر و محیطی مفرّح برای استفاده همکاران دانشگاهی است. در سالهای گذشته با همت و تلاش همکاران و مسئولان محترم، فعالیت های خوبی در بهسازی این فضا صورت گرفته و الحمدلله این محیط قابل بهره برداری بهینه است.

لذا بدینوسیله اعلام می دارد با توکل بر خداوند متعال و با حمایت های ویژه جناب آقای دکتر نوذری، ریاست محترم دانشگاه، طرح رفاهی تابستان 98 برای ایجاد فضایی شاد و دلپذیر برای استراحت و آرامش اعضای محترم هیات علمی، کارکنان شریف و خانواده های محترمشان و همینطور دانشجویان عزیز دانشگاه مازندران از تاریخ 15 /4 /98  لغایت 15/ 6/ 98 در مجتمع شهید نواب صفوی برقرار می باشد. از جمله تسهیلات قابل ارایه عبارتند از:

·        توزیع غذا (صبحانه، ناهار و شام) با مواد اولیه سالم و قیمت مناسب در رستوران مجتمع صورت می پذیرد (فهرست پیوستی).

·        طرح سالمسازی دریا ویژه آقایان و بانوان در حال اجراست که در روزهای آتی قابل بهره برداری خواهد شد.

·         آلاچیق های کنار ساحل بر اساس زمان بندی مشخص شده در اختیار همه اقشار دانشگاهی خواهد بود.

امید که با کمک هم بتوانیم محیطی شاد و آرام برای شما عزیزان فراهم آوریم.

معاونت دانشجویی و معاونت اداری  و مالی دانشگاه

دانلود فايل : 6.pdf ( 691KB )

٠٨:١٣ - شنبه ١٥ تير ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٧١٦    /    تعداد نمایش : ١٩٢٧